2024-11-09
Hela dagen med underbar kväll
Helenelund Sollentuna


En gudomlig resa för dig som vill öka din livsenergi och väcka din kundalinikraft som finns inom oss alla. Kom i kontakt med din innersta njutnings kärna och din sanna essens bortom dina tankar och föreställningar.


Under en heldag ägnar vi oss åt tantra och kundaliniaktiveringens praktiker. Kundaliniaktiveringen är en direkt energiöverföring som förkroppsligas och med tantrans verktyg experimenterar vi med den mänskliga kontakten och kärlekens kraft. Kombinationen av dessa praktiker ökar livsenergin, löser upp blockeringar och befäster kärlekens självklara plats i livet.

Dagen kommer innehålla kundalini aktiverings sessioner och tantra workshops, både separat och som en underbar blandning. Medveten närvaro tillsammans, beröring, aktivering, andning och härligt flöde.

Detta är en workshop där vi behåller våra kläder på.Vad är kundaliniaktivering?

En stund där du slappnar av och får ta emot kundalini energi vilket får igång flödet av livsenergin som hjälper dig att nå din fulla potential. Kundalini Activation kan ses som en kraftfull typ av healing och ges genom en direkt energiöverföring. Kroppen kommer att göra det den behöver för att släppa på gammal energi som lagrats i kroppen som inte längre gynnar dig.

Vanligt är att kroppen spontant börjar röra sig, skaka, frigöra känslomässiga blockeringar, hamnar i djup meditation, astrala resor, energiorgasmer, stretcha eller göra spontana yogaposer. Känslor kan komma upp och förlösas, såsom skratt, gråt eller skrik. Kundalini är en snäll energi och din kropp kommer bara ta emot den energi som den är redo för och klarar av. Under själva sessionen ligger deltagarna på varsin yogamatta. Hög musik kommer att fylla rummet (ta med öronproppar om du är väldigt känslig mot hög musik), din uppgift är bara att slappna av och omfamnas av energin, följa kroppens impulser och låta det som ska hända ske. Här finns ingen prestation utan är ett space för dig att vara precis som du är.

Vi som faciliterar aktiverar energin hos deltagarna och kommer under klassens gång röra oss runt i rummet och röra/aktivera olika punkter på och runt om din kropp.Effekter som kan kännas efter en eller flera klasser:

•Djup läkning fysiskt och mental
•Din personliga utveckling stöttas och du kan lättare kliva in i din kraft
•Fysiska och mentala blockeringar har lösts upp och lämnat kroppen, vilket ger plats för nytt
•Mer kontakt med ditt sanna jag och din intuition
•Ökad kärlek till dig själv och andra
•Mer avslappning och mindre spänningar
•Känna mer livskraft och nå högre medvetandenivåer
•Mera flow, bliss och kreativitet i livet
•Mer kontakt med tankar och känslorVad är kundali?
Kundalini kommer från sanskrit och betyder ihoprullad. Man brukar prata om att Kundalinienergin ligger som en ihoprullad slumrande orm längst ner i vår ryggrad. När kraften vaknar/aktiveras och slingrar den sig upp genom våra chakran och det är det som kallas för kundalini uppvaknande. Inom vissa yogatraditioner menar man att så länge kundalini ligger slumrande kommer våra upplevelser av livet och oss själva att vara begränsade, enligt traditionen uppnår vi ett rikare liv och kan uppleva livet i flera dimensioner när kundalini vaknar/aktiveras. När kundalinin flödar kan man likna det med en uppgradering av nervsystemet.


—– Praktisk information —–


Drop in från kl 10:00-10.30
Workshop kl 10.30-13.30
Lunch 13.30-15.00
Workshop kl 15.00-18
Middag kl 18-19:30
Workshop kl 19:30-21:00
Fritt häng kl 21:00-sent


Vi vill skapa ett sådant tryggt och öppet rum som möjligt, därför behöver du kunna vara med på alla workshops för att vara med.
Efter sista workshopen så hoppas vi att så många som möjligt vill stanna kvar för fortsätt häng, mys, fika, dans och samtal.

Anmälan:
Anmäl dig genom att trycka på knappen nedan. Vi hör av oss så fort vi är säkra på att det finns en plats för dig. Om du har några frågor så tveka inte att höra av dig!

  • Vid frågor, tveka inte att höra av dig.
  • Inga droger, ingen alkohol.
  • Workshopen sker framför allt på svenska.
  • Pris 925:- Student, arbetslös eller liknande, hör av dig.
  • Om du går denna kurs så rekommenderar vi även dig att gå kursen på söndagen. Du får då 266kr rabatt på båda kurserna. Vill du utnyttja den rabatten så anmäler du dig till båda kurserna efter varandra. Då ändrar vi priset i efterhand.
    https://narhet.se/project/kundaliniaktivering-focus-sexuality


Gå gärna med i vår facebookgrupp, där händer det härliga saker.

Varm Kram
Timmy och Jessica

Timmy
Rörelse, möten och kommunikation med kroppen är något Timmy brinner för. Han har lärt sig att känna människor på ett djupt sätt. Hans grundade glädje och närvaro gör att gruppen snabbt blir bekväma och lätt kan hitta sin egen kraft. Timmy vill ge utrymme till medveten beröring och att människor ska hitta sitt egna sensuella och receptiva inkännande, något som finns i alla människor.
Timmy håller i kurser och retreats och har jobbat som ledare i över 20 år.

Jessica
Kontakten med kundalinienergin innebar för Jessica en omfattande förändring i hennes liv. Jessica vill med hela sitt varande sprida energin och läkning. Med sitt lugn, öppenhet och inkännande får hon människor att känna sig djupt trygga. Jessica vill skapa ett space som är tillåtande utan prestation, här kan du vara precis som du är. Certifierad Reiki Healer, diplomerad livscoach och har genomgått kundalini touch training.