2024-02-17
Hela dagen med underbar kväll
Helenelund Sollentuna


En gudomlig resa för dig som vill öka din livsenergi och väcka din kundalinikraft som finns inom oss alla. Kom i kontakt med din innersta njutningskärna och din sanna essens bortom dina tankar och föreställningar.

Under en heldag ägnar vi oss åt tantra och kundaliniaktiveringens praktiker. Kundaliniaktiveringen är en direkt energiöverföring som förkroppsligas och med tantrans verktyg experimenterar vi med den mänskliga kontakten och kärlekens kraft. Kombinationen av dessa praktiker ökar livsenergin, löser upp blockeringar och befäster kärlekens självklara plats i livet.

Dagen kommer innehålla kundaliniaktiveringssessioner och tantraworkshops, både separat och som en underbar blandning. Medveten närvaro tillsammans, beröring, aktivering, andning och härligt flöde.

Detta är en workshop där vi behåller våra kläder på.Vad är kundaliniaktivering?
KundaliniAktivering är en stund där du får ge dig hän och låta dig omfamnas av livsenergin som hjälper dig att nå din fulla potential. Din kropp kommer kanske spontant att vilja börja röra sig, stretcha, frigöra känslomässiga blockeringar eller hamna i djup meditation.

Man kan säga att kroppen kommer göra det den behöver för att släppa på blockeringar, det finns inget som är rätt eller fel och varje session kommer se olika ut. Under klassen kommer ledarna och assistenterna att röra sig runt i rummet och trycka, röra och aktivera olika punkter på och runt deltagarnas kroppar. Din uppgift är bara att slappna av och ta emot och låta det som behöver hända ske.

Vanligt att känna under och efter en KAP klass:
•Djup läkning fysiskt och mentalt
•Mer kontakt med ditt sanna jag och din intuition
•Ökad kärlek till dig själv och andra
•Mer avslappning och mindre spänningar
•Känna mer livskraft och livslust
•Mera flow i livet, bliss och kreativitet
•Dålig energi har lämnat kroppen och ny har fyllts på
•Nå högre medvetandenivåer

Vad är kundali?
Kundalini kommer från sanskrit och betyder ihoprullad. Man brukar prata om att Kundalinienergin ligger som en ihoprullad slumrande orm längst ner i vår ryggrad. När kraften vaknar/aktiveras och slingrar den sig upp genom våra chakran och det är det som kallas för kundaliniuppvaknande. Inom vissa yogatraditioner menar man att så länge kundalini ligger slumrande kommer våra upplevelser av livet och oss själva att vara begränsade, enligt traditionen uppnår vi ett rikare liv och kan uppleva livet i flera dimensioner när kundalini vaknar.


—– Praktisk information —–


Drop in från kl 10:00-10.30
Workshop kl 10.30-13.30
Lunch 13.30-15.00
Workshop kl 15.00-18
Middag kl 18-19:30
Workshop kl 19:30-21:00
Fritt häng kl 21:00-sent


Vi vill skapa ett sådant tryggt och öppet rum som möjligt, därför behöver du kunna vara med på alla workshops för att vara med.
Efter sista workshopen så hoppas vi att så många som möjligt vill stanna kvar för fortsätt häng, mys, fika, dans och samtal.

Anmälan:
Anmäl dig genom att trycka på knappen nedan. Vi hör av oss så fort vi är säkra på att det finns en plats för dig. Om du har några frågor så tveka inte att höra av dig!

  • Vi bjuder på vegetarisk mat till middag
  • All annan mat kan tas med eller förtäras på någon av alla matställen i närheten.
  • Vid frågor, tveka inte att höra av dig.
  • Inga droger, ingen alkohol.
  • Workshopen sker framför allt på svenska.
  • Pris 1125:- Student, arbetslös eller liknande, hör av dig.


Gå gärna med i vår facebookgrupp, där händer det härliga saker.

Varm Kram
Timmy och Jessica

Timmy
Rörelse, möten och kommunikation med kroppen är något Timmy brinner för. Han har lärt sig att känna människor på ett djupt sätt. Hans grundade glädje och närvaro gör att gruppen snabbt blir bekväma och lätt kan hitta sin egen kraft. Timmy vill ge utrymme till medveten beröring och att människor ska hitta sitt egna sensuella och receptiva inkännande, något som finns i alla människor.
Timmy håller i kurser och retreats och har jobbat som ledare i över 20 år.

Jessica
Kontakten med kundalinienergin innebar för Jessica en omfattande förändring. Efter att ha varit på flertalet KAP klasser började hon känna hur hon inte längre kunde gömma sig för hennes stora mål med livet. Hon började snabbt kunna transformera energin till andra och gick sedan en utbildning till KAP facilitator. Jessica vill med hela sitt varande sprida energin och läkning. Med sitt lugn, öppenhet och inkännande får hon människor att känna sig djupt trygga. Certifierad Reiki healer och diplomerad coach.