2024-11-10
10.30-13.30
Helenelund Sollentuna


Vi kommer från den sexuella kraften, vi öppnar upp oss för kundalinikraften!

Under denna Kundaliniaktiverings-klass kommer vi lägga fokus på den sexuella energin och njutningen vi alla har i våra kroppar. Den sexuella energin kan sammanflätas med livsenergin (kundalini) som vi alla kan få tillgång till.


Rekommendationen är att du ska ha deltagit på en standard klass i kundalini activation innan du deltar på denna klass, men det är inget måste.

Många misstar att den sexuella energin för att bara ha med sex att göra och att den främst uppstår och sker i utbyte med en annan person. Om vi istället lär oss expandera den sexuella energin inom oss själva och sätter den i flöde, så blir vi mer magnetiska för andra människor och vi kommer känna mer lust och njutning. Enkelt sagt är den sexuella energin kopplad till vår grad av lust till livet, till oss själva, vår kropp, vår hälsa, våra relationer, vårt jobb, vår fritid, våra intressen, vår passion och vår sexualitet, kort sagt ‘’hur mycket njuter du av varje sekund i ditt liv?’’

Den sexuella energin är alltså vår lustfyllda drivmotor som för oss framåt i njutning men är även vår största drivkraft i livet. Om den sexuella energin är låg eller blockerad kan vår upplevelse av livet begränsas. Vi stagnerar och flödet minskar, vi har lättare för att få ångest, känna oss stressade, bli nedstämda och vara i en känsla av brist. Under klassen fokuserar vi på att öka flödet av den sexuella energin inom oss och därmed även njutningen och drivkraften.


Kundalini Aktivering sätter igång och ökar energin inom dig, rensar ut emotionella blockeringar och sådant som håller dig tillbaka, ger dig utrymme att utmana och läka dina triggers och rädslor och skapar tillslut ett fritt flöde av sexuell energi och livskraft. Vi får möta oss själva så som vi är menade att vara, inte så som vi blivit på grund av våra erfarenheter och trauman. Vi får möta oss själva bortom begränsningar, i frihet, autenticitet och fulla sexuella livskraft.
•Hur går klassen till?

Vi landar tillsammans i salen där vi kommer prata mer om hur du skulle kunna öka njutningen vi alla har inom oss. Detagarna får sedan lägga sig ned på varsin yogamatta som ligger utplacerade i rummet. Vi kommer därefter att guida er ner i kroppen för att stimulera den sexuella energin där du i ditt eget space får utforska njutning genom bland annat beröring av din egen kropp. Varje personens resa är unik och vad som helst kan hända.
Hög musik kommer att fylla rummet (ta med öronproppar om du är väldigt känslig mot hög musik), din uppgift är bara att slappna av och omfamnas av energin, följa kroppens impulser och låta det som ska hända ske. Här finns ingen prestation utan är ett space för dig att vara precis som du är. Vi som faciliterar aktiverar kundalini energin hos deltagarna. Under klassens gång kommer du få olika typer av gudning, dearmorering och beröring. När klassen är slut guidas du tillbaka med en meditation och du får du i din egen takt komma tillbaka till rummet. Vi avslutar klassen med en delningscirkel där du får dela din upplevelse (om du vill).

Beröringen i kombination med kundalini aktiveringen ökar din känslighet och hjälper dig komma i kontakt med din innersta njutnings kärna.

•Vad är Kundalini?

Kundalini kommer från sanskrit och betyder ihoprullad. Man brukar prata om att Kundalinienergin ligger som en ihoprullad slumrande orm längst ner i vår ryggrad. När kraften vaknar/aktiveras och slingrar den sig upp genom våra chakran och det är det som kallas för kundalini uppvaknande. Inom vissa yogatraditioner menar man att så länge kundalini ligger slumrande kommer våra upplevelser av livet och oss själva att vara begränsade, enligt traditionen uppnår vi ett rikare liv och kan uppleva livet i flera dimensioner när kundalini vaknar/aktiveras. Att få flöde i vår kundalini kan liknas med en uppgradering av vårat nervsystem.
—– Att tänka på inför klassen —–


• Kom gärna några minuter innan klassens start för att landa i rummet

• Eventuellt vattenflaska

• Ät inte mer än 2 timmar innan klassens start

• Ha gärna med dig en frukt eller något annat du kan äta direkt efteråt

• Gå gärna på toaletten före klassen

• Kom nykter och drogfri

• Kontakta oss innan anmälan om du vill delta och är gravid, har hjärtproblem, epilepsi eller har en historia av psykotiska problem. Klassen riktar sig endast till myndiga personer, dvs. över 18 år.

• Ta med två handdukar/saronger/filtarAnmälan:
Anmäl dig genom att trycka på knappen nedan. Vi hör av oss så fort vi är säkra på att det finns en plats för dig. Om du har några frågor så tveka inte att höra av dig!

Screenshot
  • Vid frågor, tveka inte att höra av dig.
  • Inga droger, ingen alkohol.
  • Workshopen sker framför allt på svenska.
  • Pris 666:- Student, arbetslös eller liknande, hör av dig.
  • Om du går denna kurs så rekommenderar vi även dig att gå kursen på Lördagen. Då får du 266kr rabatt på båda kurserna. Vill du utnyttja den rabatten så anmäler du dig till båda kurserna efter varandra. Då ändrar vi priset i efterhand.
    https://narhet.se/project/kundaliniaktivering-kap-och-tantra


Gå gärna med i vår facebookgrupp, där händer det härliga saker.

Varm Kram
Timmy och Jessica

Timmy
Rörelse, möten och kommunikation med kroppen är något Timmy brinner för. Han har lärt sig att känna människor på ett djupt sätt. Hans grundade glädje och närvaro gör att gruppen snabbt blir bekväma och lätt kan hitta sin egen kraft. Timmy vill ge utrymme till medveten beröring och att människor ska hitta sitt egna sensuella och receptiva inkännande, något som finns i alla människor.
Timmy håller i kurser och retreats och har jobbat som ledare i över 20 år.

Jessica
Kontakten med kundalinienergin innebar för Jessica en omfattande förändring i hennes liv. Jessica vill med hela sitt varande sprida energin och läkning. Med sitt lugn, öppenhet och inkännande får hon människor att känna sig djupt trygga. Jessica vill skapa ett space som är tillåtande utan prestation, här kan du vara precis som du är. Certifierad Reiki Healer, diplomerad livscoach och har genomgått kundalini touch training.