Föreningen Närhet

Vi vill göra tantran folklig, tillgänglig för gemene man. Vi vill kämpa för att den ska vara:

Lättförståelig och tillgänglig för alla oavsett demografiska, kulturella eller ekonomiska aspekter. Alla oavsett status, hudfärg, kön, ska kunna få beröring när de behöver det.

Närhet, orgnr. 8024345004Timmy Gustafsson

Kontaktälskande beröringsexpert
En av grundarna till Föreningen Närhet. Timmys passion i livet är kontakt med människor vilket tar sig uttryck i bland annat kontaktimprovisation, dans, teater, skapande i bild/film och framför allt i tantran. Timmy leder många av våra kurser och utför också behandlingar, konsultation inom relationer, samlevnad, yoni och lingam. För mer öppenhet och kärlek.

Johanna Lundegård

Yogaälskande rörelseproffs
Johannas stora passion i livet är den kreativa processen från dans och rörelse i närhet. Redan vid ung ålder har hon upptäckt en stor del av det tantriska perspektivet och gjort den till en del av livet.

Jessica Jansson

Läkningsälskande KundaliniQueen
När Jessica kom i kontakt med Tantran började hon göra livsomvälvande förändringar i sitt liv. Nu har hon skapat sitt liv åt att leva med det tantriska perspektivet och kundalinienergin som den största vägvisaren för alla hennes val.

Caroline Ahlqvist

Tantraälskande Njutningsspecialist
Carolines passion i livet är att skapa fler möjligheter för henne själv och andra att komma i kontakt med tantra och närhet.
Moula Madi

Energiälskande Perspektivseende
Maula har den fantastiska förmågan att kunna se alla i gruppen och dess olika behov. Massage och healing har Maula bemästrat sedan länge och använder det som en röd tråd genom livet. Han lyfter upp energin och du kommer bli glad när du ser honom.

Ärdettadu?

Fantastisk underbar
Ger sin fantastiskhet hela dagarna till alla människor genom att vilja vara med. Du är hjärtligt välkommen till oss.


Medlemskap

Alla som är med på våra retreat (midsommar och nyår) får ett medlemskap. Vill du bli medlem annars så kostar det 500kr, swish, 123-392 60 37. Medlemmar har 15% rabatt på alla våra kurser.