För en öppnare människa

Vill du uppleva mer, känna, leva?

Genom Närhet så ger bla Timmy Gustafsson behandlingar.

Ring, messa eller maila med minsta lilla fråga.
hanseriktimmy@gmail.com
070-458 40 75

Parcoaching/parterapi

Ibland kan det kännas som om våra relationer svävar mellan himmel och helvete, fyllda av passion och utmaningar. I dessa stunder kan parcoachning vara nyckeln som låser upp dörren till en mer fördjupad och harmonisk förbindelse, där vi tillsammans navigerar genom våra känslor och bygger en stadig grund för vår kärlek och tillit.Att överväga parcoachning eller parterapi är ett stort steg för många par. Det innebär att man erkänner att det finns utmaningar som behöver hanteras och att man är redo att investera tid och ansträngning för att förbättra sin relation.

Timmys tillvägagångssätt till parcoachning är pragmatisk och handlingsorienterad. Han medvetandegör gärna problemet men framförallt så fokuserar han på att identifiera konkreta mål och strategier för förbättring. Genom att ta itu med problemen på ett strukturerat och praktiskt sätt kan ni snabbare nå resultat och skapa varaktiga förändringar i er relation.

Parcoachsamtal funkar oftast bra både genom att ses live eller genom facetime, zoom. Känn in vad som passar er bäst.Tantramassage/terapi

Tantramassage och tantraterapi erbjuder en helande och berikande resa för både individuell och relationell tillväxt. Genom att integrera tantrisk filosofi och praxis kan du utforska djupare dimensioner av närvaro, intimitet och medvetenhet. Dessa sessioner erbjuder en trygg och respektfull miljö där du kan utforska din kropp, dina känslor och din sexualitet på ett öppet och stödjande sätt.Genom att använda sig av andningstekniker, meditation, kundaliniaktivering, healing och olika former av beröring, kan tantraterapi och tantramassage hjälpa dig att frigöra spänningar, öka cirkulationen och skapa en känsla av balans och harmoni i kroppen. Dessutom kan dessa praktiker bidra till att öka din självmedvetenhet och fördjupa din förståelse för din egen sexualitet och lust.

När du deltar i en session så kan du känna en stor närvaro, acceptans och förståelse för livet som och öppnar upp för nya nivåer av intimitet och tillgivenhet. Genom att utforska och omfamna er gemensamma sexualitet på ett kärleksfullt och respektfullt sätt kan ni uppleva ökad närhet, tillfredsställelse och lycka i ditt liv eller i din relation.

Sammanfattningsvis erbjuder tantraterapi och tantramassage en helande och fördjupande resa som kan berika och förbättra ditt eget liv eller i relation till din partner. Genom att öppna upp för nya upplevelser och möjligheter till självutforskning och samförstånd kan du uppnå en ökad känsla av välbefinnande, lycka och tillfredsställelse.


Timmy Gustafsson

Timmy hjälper dig gärna med någon av ovanstående behandlingar.
Ring, messa eller maila vid minsta lilla fråga.
hanseriktimmy@gmail.com
070-458 40 75