2024-02-04
hela dagen.
Helenelund Sollentuna


Utforska Medveten Närhet tillsammans med din partner.

En kurs där vi kommer att beröra och beröras, föra och följa. Vi andas, dansar och leker oss fram för att hitta nyanserna i både det självklara och det mer subtila. 

Föreningen Närhets önskan är att par ska få känna en stor närhet och attraktion till varandra. Ju mer vi öppnar oss desto större förståelse och närhet till varandra skapar vi. På denna kurs vill vi ge er verktyg som ni kan ta med er hem för att sedan fortsätta er resa närmare varandra på egen hand, tillsammans. 

Ibland stöter vi på låsningar och knutar i relationen, vi tittar på samma situation men ser olika saker. Övningarna vi guidar er igenom inspirerar till att öppna era ögon, utan forcering, för att ni båda i så stor utsträckning som möjligt ska se samma verklighet. Vi vill ge ett redskap för hur ni kan lösa upp dessa knutar med medveten närhet, tillsammans. 

Vi kommer att träna på att se vår partner på nya sätt, bortom det vi tror oss redan veta, för att upptäcka sådant vi aldrig upplevt tillsammans förut. Det nya vi upptäcker undersöks nyfiket och kraften i förändringen tar oss till ett nytt kapitel fyllt med mer förståelse, lekfullhet och kärlek.

Kom med din kärlekspartner, älskade, date, förälskelse, livspartner eller liknande. Majoriteten av alla övningar kommer att utföras tillsammans med din partner. Ni väljer själva hur mycket ni vill dela med resten av gruppen. 

—– Praktisk information —–

10-10.30 Drop in
10.30-13.00 Workshop
13.00-14.30 Lunch
14.30-18.30 Workshop
18.30-19.30 Middag
19.30- 20.30 Workshop

Några centrala inslag under dagen kommer att vara;

 • Olika tekniker för att föra och följa varandra
 • Övningar i medveten beröring
 • Visa uppskattning till din partner
 • Andningsövningar individuellt och tillsammans
 • Förföra och överraska din partner lekfullt
 • Dela lustfylld njutning på nya sätt
 • Rörelse, kramar och vila tillsammas
 • Lunch och middag kan tas med eller förtäras på någon av alla matställen i närheten.
 • Inga droger, ingen alkohol.
 • Workshopen sker framför allt på svenska.
 • Vid frågor, tveka inte att höra av dig.
 • Kostnad 1750/par Om ni är studerande, arbetslösa eller liknande hör av er.Om ni har några frågor så tveka inte att höra av er!
kontakt@narhet.se
Timmy 070-458 40 75
Johanna 072-253 80 20


Gå gärna med i vår facebookgrupp, där händer det härliga saker.

Anmälan:
Anmäl er genom att trycka på knappen nedan. Vi hör av oss så fort vi är säkra på att det finns en plats för er.Varm Kram
Timmy och Johanna

Timmy
Rörelse, möten och kommunikation med kroppen är något Timmy brinner för. Han har lärt sig att känna människor på ett djupt sätt. Hans grundade glädje och närvaro gör att gruppen snabbt blir bekväma och lätt kan hitta sin egen kraft. Timmy vill ge utrymme till medveten beröring och att människor ska hitta sitt egna sensuella och receptiva inkännande, något som finns i alla människor.
Timmy håller i kurser och retreats och har jobbat som ledare i över 20 år.

Johanna
Kreativ process, dans och rörelse i närhet är Johannas stora passion. Redan vid ung ålder har hon upptäckt en stor del av det tantriska perspektivet och gjort den till en del av livet. Hon har en unik förmåga att locka fram människans kreativa kraft och gruppens samarbete och välmående är står i centrum i hennes ledarskap. Hennes närvaro och lugn är något som inbjuder till tillit och trygghet.