2022-10-12
Hela dagen med underbar kväll
Nia Movement, Göteborg


Vi utgår från att människor vill vara nära andra människor. Personer vill bli berörda om intentionen är god.

Den här dagen tränar vi på att öppna upp för andra samtidigt som vi ser våra egna behov och gränser. Vi övar på att bli berörda och att beröra och att tillsammans hitta de många nyanserna däremellan.

Dagen kommer att handla om närvaro, att lyssna inåt och att ta ansvar för sig själv. Övningarna kommer att ske både på egen hand och tillsammans med andra. Vi startar med att i första hand möta oss själva för att därifrån möta andra. Vi övar på att ge och ta emot – kravlöst – från ett ställe som finns naturligt och djupt inom oss, utan baktanke eller för att behaga någon annan.

Tantra bjuder in oss till att uppleva livet fullt ut i varje stund. Vi kommer att utforska vår kropps naturliga sätt att röra sig ansträngningslöst och hur vi kan öppna upp för att kunna ta emot det livet ger oss. 

Den här workshopen är öppen för alla, både för nybörjare och för dig som deltagit på andra tantraworkshops tidigare, det viktiga är att du är öppen och nyfiken. Om du varit på liknande workshop tidigare så får du tillfälle att gå djupare i övningarna och träffa nya härliga människor.

Detta är en workshop där vi behåller våra kläder på.

—– Praktisk information —–


Drop in från kl 10:00-10.30
Workshop kl 10.30-13.30
Lunch 13.30-15.00
Workshop kl 15.00-18
Middag kl 18-19:30
Workshop kl 19:30-21:00
Fritt häng kl 21:00-sent


Vi vill skapa ett sådant tryggt och öppet rum som möjligt, därför behöver du kunna vara med på alla workshops för att vara med.
Efter sista workshopen på lördagen hoppas vi att så många som möjligt vill stanna kvar för fortsätt häng, mys, fika, dans och samtal.

Anmälan:
Anmäl dig genom att trycka på knappen nedan. Vi hör av oss så fort vi är säkra på att det finns en plats för dig. Om du har några frågor så tveka inte att höra av dig!

Några centrala inslag under helgen kommer att vara;

 • Övningar i medveten beröring
 • Känna in, uttala och prova våra egna gränser
 • Öva förmågan att vara närvarande i oss själva i mötet med en annan
 • Se hur andningen kan hjälpa oss att reglera nervsystemet
 • Att hitta glädjen i rörelse och dans
 • Inkännande yoga och meditation
 • Introspektion och chans att dela dina upplevelser och känslor 
 • Under fria former möta andra människor och skapa relationer
 • Närmar dig dina känslor på ett icke-dömande sätt, 
 • Vid frågor, tveka inte att höra av dig.
 • Inga droger, ingen alkohol.
 • Workshopen sker framför allt på svenska.
 • Pris, 750:- Om du är studerande, arbetslös eller liknande hör av dig.


Gå gärna med i vår facebookgrupp, där händer det härliga saker.

Varm Kram
Timmy och Johanna

Timmy
Rörelse, möten och kommunikation med kroppen är något Timmy brinner för. Han har lärt sig att känna människor på ett djupt sätt. Hans grundade glädje och närvaro gör att gruppen snabbt blir bekväma och lätt kan hitta sin egen kraft. Timmy vill ge utrymme till medveten beröring och att människor ska hitta sitt egna sensuella och receptiva inkännande, något som finns i alla människor.
Timmy håller i kurser och retreats och har jobbat som ledare i över 20 år.

Johanna
Kreativ process, dans och rörelse i närhet är Johannas stora passion. Redan vid ung ålder har hon upptäckt en stor del av det tantriska perspektivet och gjort den till en del av livet. Hon har en unik förmåga att locka fram människans kreativa kraft och gruppens samarbete och välmående är står i centrum i hennes ledarskap. Hennes närvaro och lugn är något som inbjuder till tillit och trygghet.