5-6/3
Två dagar
Centrala Stockholm, vid St Eriksplan


Två dagar där du fylls av närhet. Två dagar där du möter dig själv och andra. Två dagar där vi rör oss, berör och blir berörda.

De här dagarna tränar vi på att öppna upp för andra samtidigt som vi ser våra egna behov och gränser. Vi övar på att bli berörda och att beröra och att tillsammans hitta de många nyanserna däremellan.

Dagen kommer att handla om närvaro, att lyssna inåt och att ta ansvar för sig själv. Övningarna kommer att ske både på egen hand och tillsammans med andra. Vi startar med att i första hand möta oss själva för att därifrån möta andra. Vi övar på att ge och ta emot – kravlöst – från ett ställe som finns naturligt och djupt inom oss, utan baktanke eller för att behaga någon annan.

Tantra bjuder in oss till att uppleva livet fullt ut i varje stund. Vi kommer att utforska vår kropps naturliga sätt att röra sig ansträngningslöst och hur vi kan öppna upp för att kunna ta emot det livet ger oss. 

Den här workshopen är öppen för alla, både för nybörjare och för dig som deltagit på andra tantraworkshops tidigare, det viktiga är att du är öppen och nyfiken. Du som har gått vår kurs “Tantra med närhet” kommer säkert att känna igen dig men på den här kursen har vi ännu mera tid att komma närmre varandra.

—– Praktisk information —–


Lördag 5/3
Drop in från 9.30
Workshop 10-13
Lunch 13.00-14.30
Workshop 14.30-18.00
18.00-19.00 Middag
19.00- 21.00 Workshop
21.00- senare. Fritt häng, Fika, samtal, dansa och umgås.

Söndag 6/3
Drop i från 10.30
Workshop 11.00-14.00
Lunch 14.00-15.00
Workshop 15.00-18.30
Avslut 18.30- ca 19.00

  • På lördagen bjuder vi på vegansk mat till middag.
  • All annan mat kan tas med eller förtäras på någon av alla matställen i närheten.
  • Efter sista workshopen på lördagen hoppas vi att så många som möjligt vill stanna kvar för fortsätt häng och prat.
  • Inga droger, ingen alkohol.
  • Workshopen sker framför allt på svenska.
  • I alla guidade övningar behåller vi kläderna på.
  • Pris 1650:-


Bjud gärna in dina vänner till evenemanget.Anmälan:
Anmäl dig genom att maila kursens namn, ditt namn, telefonnummer och mailadress till kontakt@narhet.se. Om du har några frågor så tveka inte att höra av dig!

Varm Kram
Timmy och Caroline

Timmy
Rörelse, möten och kommunikation med kroppen är något Timmy brinner för. Han har lärt sig att känna människor på ett djupt sätt. Hans glädje och lekfullhet är något som smittar av sig.
Timmy har jobbat som ledare i över 20 år.

Caroline
Att få vara med och stärka andra personers självkännedom är något som Caroline brinner för. Hon har lärt sig att vägen till välmående går via acceptans. Hennes närvaro och lugn är något som inbjuder till tillit och trygghet.
Caroline bringar harmoni till gruppen genom stöttning, assistering och att göra underbar mat.