2021-00-00
hela dagen.


Utforska Medveten Närhet tillsammans med din partner eller vän.

En kurs där vi kommer att beröra och beröras, föra och följa, vi andas, dansar och leker oss fram för att hitta nyanserna i både det självklara och det mer subtila. 

Föreningen Närhets önskan är att par ska få känna en stor attraktion till varandra. Ju mer vi öppnar oss desto större förståelse och närhet till varandra skapar vi. På denna kurs vill vi ge er verktyg som ni kan ta med er hem för att sedan fortsätta er resa närmare varandra på egen hand, tillsammans. 

Ibland stöter vi på låsningar och knutar i relationen, vi tittar på samma situation men ser olika saker. Övningarna vi guidar er igenom inspirerar till att öppna era ögon, utan forcering, för att ni båda i så stor utsträckning som möjligt ska se samma verklighet. Vi vill ge ett redskap för hur ni kan lösa upp dessa knutar med medveten närhet, tillsammans. 

Vi kommer att träna på hur vi kan se på varandra för att se bortom det vi sett förut, det vi redan vet om vår partner. Det innebär att träna på att se vår partner med nya ögon varje gång vi ser hen, för att upptäcka saker vi kanske inte sett förut. Och framför allt få möjlighet att se vår partner utan avbrott. 

Kom med din kärlekspartner eller med din vän. Majoriteten av alla övningar kommer att utföras tillsammans med din partner. Ni väljer själva hur mycket ni vill dela med resten av gruppen. 

Under middagen är det vi ledare som kommer att serva er med precis det ni behöver för att kunna göra en mjuk överföring från workshop till middag och tillbaka till workshop igen.

—– Praktisk information —–

Drop in från kl 9:30
Workshop kl 10,00-13,00
Lunch kl 13,00-14:30
Workshop kl 14:30-18:30 inkl, fika
Fritt häng och träning kl 18:30

Efter sista workshopen hoppas vi ni vill stanna kvar och fika och träna på det ni lärt er.

* Vi bjuder på fika.
* Workshopen sker framför allt på svenska. 
* Workshopen kommer ske i centrala Stockholm

Anmälan:
Anmäl dig senast den …. genom att maila kontakt@narhet.se. Om du har några frågor så tveka inte att höra av dig!

Varm Kram
Timmy och Ninni 


Se eventet på facebook***Om ledarna***

Timmy
Rörelse, möten och kommunikation med kroppen är något Timmy brinner för. Han har lärt sig känna människor på ett djupare sätt. Hans glädje och lekfullhet är något som smittar av sig.
Jobbat som ledare i över 20 år.

Ninni
Möten, rörelse och ökad självkännedom är något som Ninni brinner för. Hon har lärt sig att vägen till välmående går via acceptans. Hennes närvaro och lugn är något som inbjuder till tillit och trygghet.
Ninni har jobbat som ledare i över 10 år.