2021-00-00
hela dagen.


Vill du utforska att bli omhändertagen,
om, händer(rep), tagen?
Fasthållen, i kontroll med repet som verktyg.

I en trygg, öppen och omhändertagande atmosfär utforskar vi kontakten med vår partner med hjälp av rep. Att använda rep kan vara en fantastisk upplevelser för både den som binder och den som blir bunden. Det kan vara en underbar resa att låta någon annan ta över ansvaret eller att själv få styra. Att binda fast, titta på estetiken efter bindningen eller att bara att njuta av samspelet med din partner är en resa i sig.

På denna workshop utforskar vi framförallt att föra och följa, styra och bli styrd, ge och ta. Vi utforskar hur vi kan använda repen som en förlängning av våra händer för att greppa det vi längtar efter.

Denna kurs är för dig som vill börja experimentera med rep, shibari, den Japansk repkonsten. Vi kommer fokusera på grunden till hur, vad och varför vi vill hämma vår partners rörelsefrihet och hur vi kan göra bindningen så säker som möjligt med de problem som kan uppstå.

Efter denna kurs kommer du ha färdigheter för att själv börja träna och experimentera med Shibari. Du kommer kunna binda fast handleder eller andra kroppsdelar till en stol eller egenligen vad som helst. Du kommer att få kunskap i hur du kan göra din bindning mer eller mindre estetiskt och hur du samtidigt skulle kunna njuta mer av sammarbetet med din partner. Du kommer få tillfäckligt tekniska kunskaper så att du kan gå en mer avancerad kurs.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet.
Säkert, sunt och överenskommet! Allt kan hända men inget måste hända.

—– Praktisk information —–
Tider:


Drop in från kl 13:30
Workshop kl 14-18
Middag kl 18-19:30
Workshop kl 19:30-20:30
Fritt häng, bindning, fika, mys kl 20:30Efter workshopen så är det fritt utforskande av vad vi lärt oss, föra, följa, träna på bindning, mysa, fika, prata eller lämna stället. Vi hoppas att ni stannar kvar. Timmy och assistenterna kommer finnas runtomkring om du vill ha hjälp eller tips med din bindning.

Vi går bland annat igenom

  • Grundläggande knopar och rephantering.
  • Säkerhet
  • Olika shibarimönster
  • Lite om olika typer av rep.
  • Kontakt till din partner
  • Samtycke

Mer Info
Vi bjuder på vegansk mat.
Vid frågor, tveka inte och höra av dig.
Inga droger, ingen alkohol.
Workshopen sker framför allt på svenska. 
Du får låna rep om du inte har egna.
Vi byter partner under kursen

Viktigt!
Vi stänger portarna kl 14
Eftersom vi vill skapa ett tryggt och säkert rum så släpper vi inte in någon efter workshopen har startat.

Anmälan:
Anmäl dig senast den …… genom att maila kontakt@narhet.se. Om du har några frågor så tveka inte att höra av dig!

Kostnad
800kr


Bjud gärna in dina vänner till evenemanget.

Varm Kram
Timmy och Ninni 

Timmy
Rörelse, möten och kommunikation med kroppen är något Timmy brinner för. Han har lärt sig känna människor på ett djupare sätt. Hans glädje och lekfullhet är något som smittar av sig.
Jobbat som ledare i över 20 år.

Ninni
Möten, rörelse och självkännedom är något som Ninni brinner för. Hon har lärt sig att vägen till välmående går via acceptans. Hennes närvaro och lugn är något som inbjuder till tillit och trygghet.
Ninni har jobbat som ledare i över 10 år.