2024-11-03
hela dagen.
Helenelund Sollentuna


Kom närmre, kom djupare, bli ett!

Under denna kurs kommer ni att få möjlighet att fördjupa er relation på ett sätt som är både sensuellt och nära. Genom en kombination av övningar i medveten närvaro och sensuell beröring kommer ni att skapa en atmosfär av intimitet och tillit där ni kan utforska ert förhållande på ett nytt sätt.

Kursen är öppen för alla par som är redo att ta nästa steg i sin relation och som är villiga att utforska och upptäcka nya dimensioner av närhet. Oavsett om ni har varit tillsammans i många år, är nyförälskade eller intima vänner så bjuder vi in till en minnesvärd dag tillsammans.

En större del del av kursen kommer vi att ägna åt att komma närmre vår partners kön. En intim och sensuell upplevelse där ni får möjlighet att närma er varandra på ett djupt och kärleksfullt sätt. Ni kommer att lära er olika tekniker och metoder för intim beröring som ni också kan ta med er hem och njuta av.

Efter stor efterfrågan på en fortsättningskurs för par i tantra så såddes fröet att dela med oss av ännu mer spännande och lekfulla tantriska verktyg. Ni behöver inte ha deltagit i någon annan partantrakurs, det som behövs är ett nyfiket och öppet sinne! Vi ser fram emot att välkomna er till en dag fylld med närhet, kärlek och sensuell utforskning, där ni kommer att fortsätta att upptäcka och uppleva er relation på nya och spännande sätt.

—– Praktisk information —–

10-10.30 Drop-in
10.30-13.30 Workshop
13.30-15.00 Lunch
15.00-19.00 Workshop


Några centrala inslag under dagen kommer att vara;

 • Övningar i medveten beröring
 • Visa uppskattning till din partner
 • Andningsövningar
 • Intimmassage
 • Lunch och middag kan tas med eller förtäras på någon av alla matställen i närheten.
 • Inga droger, ingen alkohol.
 • Workshopen sker framför allt på svenska.
 • Vid frågor, tveka inte att höra av dig.
 • Kostnad 1750/par. Om ni är studerande, arbetslösa eller liknande hör av er.
 • Om ni även går partantrakursen som hålls i samma lokal på lördagen så får ni 400kr rabatt på den totala kostaden för helgens kurser. Vill du utnyttja den rabatten så anmäler ni er till båda kurserna efter varandra. Då ändrar vi priset i efterhand.
  https://narhet.se/project/partantra-med-narhet-2Om ni har några frågor så tveka inte att höra av er!
kontakt@narhet.se
Timmy 070-458 40 75
Johanna 072-253 80 20


Gå gärna med i vår facebookgrupp, där händer det härliga saker.

Anmälan:
Anmäl er genom att trycka på knappen nedan. Vi hör av oss så fort vi är säkra på att det finns en plats för er.Varm Kram
Timmy och Johanna

Timmy
Rörelse, möten och kommunikation med kroppen är något Timmy brinner för. Han har lärt sig att känna människor på ett djupt sätt. Hans grundade glädje och närvaro gör att gruppen snabbt blir bekväma och lätt kan hitta sin egen kraft. Timmy vill ge utrymme till medveten beröring och att människor ska hitta sitt egna sensuella och receptiva inkännande, något som finns i alla människor.
Timmy håller i kurser och retreats och har jobbat som ledare i över 20 år.

Johanna
Kreativ process, dans och rörelse i närhet är Johannas stora passion. Redan vid ung ålder har hon upptäckt en stor del av det tantriska perspektivet och gjort den till en del av livet. Hon har en unik förmåga att locka fram människans kreativa kraft och gruppens samarbete och välmående är står i centrum i hennes ledarskap. Hennes närvaro och lugn är något som inbjuder till tillit och trygghet.