22-25/6 2022
4 dagar


Midsommar!
Medveten Närhet Tillsammans

Vi tillbringar midsommarhelgen tillsammans i ett underbart stort hus i sörmlands vackra landsbygd. Vi firar, upplever och experimenterar med den energi som årets längsta dagar ger oss. Vi har workshops men även lite bad, sol och häng. Vi njuter av sommaren, gemenskapen och allt som gör att vi känner oss levande.

Det här är en helg för dig som vill träffa närvarande människor i en trygg och mysig miljö. En helg där du får komma i kontakt med dina egna behov i fin gemenskap med andra. Vi möts, andas och kommer närmare oss själva och varandra under årets ljusaste dagar.

Under fyra dagar (6 dagar om du kommer redan på måndagen) har du chansen att låta människor komma närmare dig och låta dig själv komma närmare andra. Tillsammans skapar vi en säker och tillåtande atmosfär där vi kan relatera till varandra kärleksfullt, medvetet och med ett öppet hjärta. Dagarna kommer att handla om närvaro, att lyssna och att öva på att ta ansvar för våra egna gränser.

Övningarna kommer att bestå av olika typer av möten och guidning till hur vi kan röra oss, dansa och kommunicera med varandra. Vi tränar på beröring och på att mötas så som vi vill mötas. Under workshopövningarna behåller vi kläderna på.

Det spelar ingen roll om du aldrig varit på en tantraworkshop eller om du är en van utövare. Denna midsommarhelg samlas vi där vi är, som vi är.

—– Praktisk information —–


Onsdag 23/6
Incheckning från kl 14.00
Samling och intro.
Gemensam middag.

Torsdag
Yoga, workshop, möten ,lek.
Förberedelse för midsommar. Gemensamma måltider.

Fredag
Yoga, workshop, häng, bad, medveten närhet till havet.
Mat. Dans. Fest.

Lördag
Workshop. Gemensam städning. Avslutningscirkel.
Helgen avslutas kl 18.00

Kostnad
3200kr
Priset inkluderar mat och boende i 3-bäddsrum.
Det går också att tälta.


Känner du oss sedan tidigare, om vi träffats på någon kurs eller liknande, så får du gärna komma som assistent eller volontär för ett litet billigare pris. Hör av dig direkt till oss om det.

Anmälan:
Anmäl dig senast den 10 juni genom att maila kontakt@narhet.se. Förra året blev det fullt några veckor innan, så anmäl dig som du är intresserad. Skriv namn och telefonnummer. Vi hör av oss så fort vi har en plats för dig. Om du har några frågor så tveka inte att höra av dig!

  • Vi är i huset från måndag kväll. Kom gärna och häng med oss, slappa och planera inför midsommar. Du bor gratis och fixar din egen mat. Välkommen.
  •  Maten kommer att bestå av vällagad vegansk mat. På midsommarafton serveras även lite fisk och kött. 
  • Detta är alkohol- och drogfria dagar.
  • Du behöver kunna vara på plats under hela kursen för att kunna vara med.
  • Vi tar tillsammans hand om platsen vi är på genom att hjälpas åt med det som behöver göras ex disk och städning.
  • Evenemanget är riktad enbart till vuxna.
  • Alla workshops sker framför allt på svenska. Engelsktalande gäster är också mycket välkomna och kommer att kunna förstå allt de behöver veta.Bjud gärna in dina vänner till evenemanget.


Varm Kram
Vi skulle bli så glada om du vill vara med och fira midsommar med oss.
Timmy och Ninni

Timmy
Rörelse, möten och kommunikation med kroppen är något Timmy brinner för. Han har lärt sig att känna människor på ett djupt sätt. Hans glädje och lekfullhet är något som smittar av sig.
Timmy har jobbat som ledare i över 20 år.

Ninni
Möten, rörelse och ökad självkännedom är något som Ninni brinner för. Hon har lärt sig att vägen till välmående går via acceptans. Hennes närvaro och lugn är något som inbjuder till tillit och trygghet.
Ninni har jobbat som ledare i över 10 år.