2023-03-21
En underbar kväll
Fredhäll


Vi bjuder in till en kväll med fokus på hur du kan ge och få fontänorgasmer utifrån ett nyfiket utforskande och fritt från prestation.

Alla med ett öppet sinne och som är nyfikna på hur man kan ge och öppna upp för att uppleva fontänorgasm är varmt välkomna. Tillsammans skapar vi en trygg atmosfär, fri från prestation och måsten.

Ingen tidigare erfarenhet krävs och du är välkommen tillsammans med den du vill praktisera med.

Vi börjar kvällen med att landa tillsammans med vår partner genom olika övningar för att hitta närvaro, lust, trygghet och kontakt. Därefter har vi en teknisk del där vi går igenom hur det oftast brukar fungera.
Efter det har vi en praktisk förevisning på hur en fontänorgasm kan se ut, vi tar upp frågor och därefter får du kärleksfullt och inkännande utforska med din partner.
Kvällen avslutas med att integrera erfarenheter och upplevelser genom en kortare sharing.

—– Praktisk information —–

Drop in från kl 17.45-18.00

Pris 1600kr/par

***Vad som sker i rummet stannar i rummet!***

Kom i bekväma kläder då vi mestadels sitter på madrasser på golvet och ta med 2 stora handdukar.
Vi förutsätter givetvis att du är ren, frisk och nykter!


Anmälan:
Anmäl dig genom att trycka på knappen nedan. Vi hör av oss så fort vi är säkra på att det finns en plats för dig. Om du har några frågor så tveka inte att höra av dig!


Gå gärna med i vår facebookgrupp, där händer det härliga saker.

Varm Kram
Vi ser fram emot en härlig kväll tillsammans
/Timmy och Linda

Linda och Timmy håller olika workshops i självutveckling såsom tantriska beröringskvällar, tantrisk intimmassage och fontänorgasm workshop.