15-16/4-2023
Två dagar
Göteborg, kostepidemin


I april så bjuder Närhet åter in andningsmästaren Christian för att tillsammans med Timmy göra en oförglömlig workshop. Denna workshop kombinerar kraftfulla andningsövningar och tantrisk beröring för att hjälpa dig komma ner i kroppen och finna din innersta njutnjungskärna. 


Med sitt inlyssnande och stor självinsikt leder Christian oss genom både sorg och glädje med kraftiga andningstekniker. Hans lyhördhet för vad individerna behöver i stunden gör att rummet blir en totalt trygg plats där deltagarna kan ta emot det som uppstår helt självmant i sig själva. Timmy som ofta ser rakt in i människans kärna kan med lugn och harmoni guida dig till din största möjliga öppenhet och njutning. Med enormt fokus kan han hålla hela rummet med insikt om allas ovillkorligt sprudlande kärlek.

Livskraft 
Med andningens hjälp så stimulerar vi hela nervsystemet för att finna vår outtömliga energi och livskraft. Vi upptäcker hur mycket den osynliga luften runt omkring oss föder och ger näring till vårt sanna jag. Denna näring kanaliserar vi sedan för att på ett helt nytt sätt möta andra människor i mer kärlek och förståelse. Vi andas in oss i mötet med andra människor och kan då lättare se hur vår egen intuition kan styra oss. Vi rör oss, berör och blir berörda.

Andningstekniker
Vi kommer använda flera olika andningsmetoder och tekniker. Med b.la. den väldigt potenta metoden frigörande andning bygger vi upp energi i kroppen för att komma åt djupt liggande blockeringar och trauman som hindrar oss från att leva i vår fulla potential. Vi bearbetar de på ett tryggt sätt och på vägen släpper vi onödiga spänningar av inneboende stress och oro. Metoderna är enkla, kraftfulla och psykodynamiska och upplevelsen kan ibland kännas som en slags dvala utan att somna. I detta tillstånd kan mycket läka och nya insikter kan komma. Breathwork är som en expressväg till meditationens djupaste platser. Vanligaste syftet är att få bättre kontakt med sitt inre, vidga sina mentala perspektiv, öppna upp kroppens energiflöden och förlösa fysiska, psykiska och känslomässiga spänningar.

Andningsövningarna varvar vi med olika inkännande beröringsövningar. Allt för att bli mer öppna, vakna och medvetna i vårt sätt att relatera till andra människor. Vi tränar på hur vi kan behålla vårt sanna jag även vid nära möten med andra människor. Vi undersöker hur det kan vara att förnimma bortom den fysiska beröringen och genom att uppmärksamma allt vi känner kanske vi också kan känna någon annan människa mer fullständigt.

—– Praktisk information —–

Lördag
Drop in 10-10.30
Workshop 10.30-13.30
Lunch 13.30-15.00
Workshop 15.00-18.00
Middag 18.00-19.00
Workshop 19.00- 21.00
21.00- senare. Fritt häng, andas, mys, fika, samtal, dansa och umgås.

Söndag
Drop in 10.30-11.00
Workshop 11.00-14.00
Lunch 14.00-15.00
Workshop 15.00-18.30
Avslut 18.30- ca 19.00Anmälan:
Anmäl genom att trycka på knappen nedan. Vi hör av oss när vi vet att det finns en plats för dig. Om du har några frågor så tveka inte att höra av dig!

  • På lördagen bjuder vi på vegetarisk mat till middag.
  • All annan mat kan tas med eller förtäras på någon av alla matställen i närheten.
  • Inga droger, ingen alkohol.
  • Workshopen sker framför allt på svenska.
  • Vid frågor, tveka inte att höra av dig.
  • Kostnad 2600:- Studerande, arbetslös eller liknande, hör av dig.Gå gärna med i vår facebookgrupp, där händer det härliga saker.

Varm Kram
Christian och Timmy

Christian
Genom gedigen träning och stort tålamod har Christian i många år undersökt hur olika andningstekniker kan medföra mer flödande energi till livet. Många års andningsarbete har hjälpt Christian att hitta olika nyanser i livet. Certifierad breath coach på yogabody. Certifierad breath guide på Hale center i stockholm. Han har studerat andningspedagogik inom frigörande andning med Bo Wahlström. När han inte guidar personer till att komma i kontakt med sig själva genom andning så jobbar han som filmfotograf.

Timmy
Rörelse, möten och kommunikation med kroppen är något Timmy brinner för. Han har lärt sig att känna människor på ett djupt sätt. Hans grundade glädje och närvaro gör att gruppen snabbt blir bekväma och lätt kan hitta sin egen kraft. Timmy vill ge utrymme till medveten beröring och att människor ska hitta sitt egna sensuella och receptiva inkännande, något som finns i alla människor.
Timmy håller i kurser och retreats och har jobbat som ledare i över 20 år.