23-26/6 2021
4 dagar
Gotland


Midsommar!
Medveten Närhet Tillsammans

Vi tillbringar fyra dagar tillsammans på ett underbart ställe på Gotland. Vi möts, andas och kommer närmre varandra och oss själva på dessa ljusa dagar. Vi har workshops, bad, sol och häng. Vi firar vinden, livet och allt som gör att vi vill mötas.

Det spelar ingen roll om du aldrig varit på en tantraworkshop eller om du är en van utövare. På denna retreat samlas vi där vi är, som vi är, när vi är. För dig som vill träffa närvarande människor i en trygg och mysig miljö där du får komma närmare dina egna behov.

Under fyra dagar har du chansen att låta många människor komma närmre ditt liv. Tillsammans skapar vi en säker och tillåtande atmosfär där vi kan relatera kärleksfullt, medvetet och med ett öppet hjärta. Det kommer bli många olika typer av möten, guidning till hur vi kan röra oss och dansa tillsammans. Vi firar, upplever och experimentera med den energi midsommarsolståndet ger oss som människor.

Dagarna kommer handla om närvaro, lyssna och öva på att ta ansvar för dina egna gränser. Vi kommer ha övningar för att träna beröring, kärlek, meditation och att mötas så som vi vill mötas.

Inga barn.

Sex är en spännande del av tantran, de här dagarna kommer vi inte att ha fokuset där.

—– Praktisk information —–


Onsdag 23/6
Inkeckning från kl 14.00
17.00 samling och litet intro.
19.30 middag.

Torsdag
Workshops, möten, lek.
Förberedelse för midsommar.

Fredag
Häng, bad, medveten närhet till havet.
Fest, häng. Mat

Lördag
Workshop
16.00 Städning och
avslutningscirkel.

Vi kommer att vara där från tisdagen, kom gärna innan om du vill vara med och hjälpa till att ställa iordning och fixa.
Känner du oss sedan tidigare så får du gärna komma som assistent eller volontär för ett litet billigare pris. Hör av dig direkt till oss om det.

Anmälan:
OBS! Anmäl dig senast den …..
Du anmäler dig genom att skriva ett meddelande till mig att du vill vara med. När du fått svar att det finns plats för dig så swisha anmälningsavgiften, 1000 kr till 0704584075. Då är du anmäld.

  • Mat…
  • Vid frågor, tveka inte och höra av dig.
  • Inga droger, ingen alkohol.
  • Workshopen sker framför allt på svenska. Bjud gärna in dina vänner till evenemanget.


Varm Kram
Vi skulle bli så glada om du vill vara med och fira med oss på midsommar.
Timmy och Ninni

Timmy
Rörelse, möten och kommunikation med kroppen är något Timmy brinner för. Han har lärt sig att känna människor på ett djupt sätt. Hans glädje och lekfullhet är något som smittar av sig.
Timmy har jobbat som ledare i över 20 år.

Ninni
Möten, rörelse och självkännedom är något som Ninni brinner för. Hon har lärt sig att vägen till välmående går via acceptans. Hennes närvaro och lugn är något som inbjuder till tillit och trygghet.
Ninni har jobbat som ledare i över 10 år.